1.9.2008

Daavid ja Goljat


Hiukan epätasainen olisi kamppailu, mikäli mättelyksi menisi, mutta kenties pikkukaverilla onkin jokin salainen ase...
No, tämä kohtaaminen ei ihmettelyä suurempaan taistoon johtanut... :)


4 kommenttia:

 1. jälleen hieno makrokuva mehevillä väreillä! olet onnistunut niin tarkennuksessa, syväterävyydessä kuin kontrasteissakin (eli olet saanut esim terälehtien poimut toistettua kauniisti). koska makrommat kuvat vaikuttavat olevan selvä vahvuutesi, odotan innolla lisää tästä aihepiiristä (esim perhosia). nyt alkaa kyllä jo olla myöhäistä löytää luonnosta perhosia.. luulen. ehkä ensi kesänä sitten?

  VastaaPoista
 2. jälleen hieno makrokuva mehevillä väreillä! olet onnistunut niin tarkennuksessa, syväterävyydessä kuin kontrasteissakin (eli olet saanut esim terälehtien poimut toistettua kauniisti).

  No paljon kiitoksia! Nyt tulee taas sen verran kehuja että tässä meinaa ruveta ujompaa oikein heikottamaan. Toisaalta pienoinen ylpeys, mutta ihan pieni vain, onnistuneesta kuvasta samalla tasapainottaa heikotusta :)

  koska makrommat kuvat vaikuttavat olevan selvä vahvuutesi, odotan innolla lisää tästä aihepiiristä (esim perhosia).

  Juu, makrokuvauksessa on nyt tullut onnistumisia ja se on kyllä kieltämättä kiinnostava kuvauslaji tuo makrokuvaus. On mielenkiintoista pohtia, mitä hiemena paremmalla kaustolla saisi aikaan tai mitä mahdollisuuksia avautuisi juuri makrokuvauksen saralla...

  nyt alkaa kyllä jo olla myöhäistä löytää luonnosta perhosia.. luulen. ehkä ensi kesänä sitten?

  Kyllä, perhoset olisivat kiinostava kohde, mutta niitä on kait tänä kesänä ollut aika vähän. Muistelen jonkun näin sanoneen.
  Toisaalta nyt on tosiaan jo aika syksy, joten niitä perhosia on muutenkin kait tähän aikaan aika vähän, vaikka minä yhden perhosen tuossa lenkillän näinkin. Ja taas se keltavihreä lintu oli tietysti myös, kun ei ollut kameraa mukana... 8-\


  ehkä ensi kesänä sitten?

  Juu, ensi kesänä sitten. Täytyisi etukäteen koittaa kartoittaa mistä löytyisi sopivia niittyjä, joilla perhoset luontaisesti viihtyy...

  VastaaPoista
 3. Ja taas se keltavihreä lintu oli tietysti myös, kun ei ollut kameraa mukana... 8-\


  hehheh, hyvä lintu! kiusaa japea. :)

  VastaaPoista
 4. hehheh, hyvä lintu! kiusaa japea. :)

  Vai hyvä? eikä se ole vain yksi lintu joka kiusaa, tiedän ainakin yhden toisenkin... ;)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!