12.9.2008

Lentokone pellolla


Kun menin aamulla töihin, niin oheisen kuvan lentokone oli parkissa työmaatani lähellä olevalla pellolla. En tiedä mistä se siihen oli ilmestynyt, oliko kenties tehnyt hätälaskun pellolle vai mikä oli tilanne... vaikea sanoa. Aika suoritus on kuitenkin ollut, jos on tuohon laskeutunut. Pelto on aika muhkurainen, vetinen ja pehmeä, vaikka kuvasta ei ehkä tältä vaikuta.

No, kun lähdin aamulla käymään asioilla, niin nappasin kameran mukaan ja otin samalla oheiset kuvat. Kun viimeistä kuvaa katsoo, niin näyttäähän tuossa kyllä jonkin verran "kiitorataa" olevan, mutta en tiedä pääsisikö kone tuosta ilmaan...

Saa nähdä onko kone vielä samalla paikkalla huomenna, vai joko on viety pois. Luulisi, että vievät pois, muuten termiitit ja muut pikkukriminaalit tuon vähintäänkin spreijaa, muusta ilkivallasta puhumattakaan...

Edit: Kuten arvelin, eli lentokone ollut enään paikallaan tänään (lauantai) aamuna, kun työmaalle menin. Ilmeisesti kone oli haettu pois perjantai iltana, veikkaan.


2 kommenttia:

  1. välillä näemmä sattuu jotain erikoista kuvaajan kohdalle.
    toinen kuva ylhäältä on suosikkini; kuvakulma koneeseen on persoonallisempi kuin esim sivulta otetuissa kuvissa, pelto näkyy pitkänä suikaleena nokan edessä ja puut tekevät vielä omaa nättiä linjaansa yhdessä reunassa. valo on hyvä ja värit syksyn okraiset - koneen värit sointuvat niihin kauniisti.

    VastaaPoista
  2. Juu, välillä tulee "erikoisuuksia" kohdille tai käy muuten vain sopivasti tuuri...
    Toinen ylhäältä tai alin, en osaa päättää, on minun suosikkeja. Muut kuvat on lähinnä vain itse letokonetta esitteleviä, siis varsin tavanomaisia.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!