7.9.2008

KokoontumisajotEnsin mennään jonossa, puskuri puskurissa kiinni, kuin Ladat konsanaan matkalla kokoontumisajoihin. Ja sitten kohta ollankin sumpussa ja tulee ruuhkaa, kun kukaan ei noudata väistämisvelvollisuutta vaan ajattelee, että "minä menen ensin" :)

Missä poliisi?

4 kommenttia:

 1. Varmaankin dokumentoit etkä siis itse määrännyt kokoontumisajojen tapahtumapaikkaa, mutta väriyhdistelmä (punertava alusta ja vaaleanvihreät kattopellit) on joka tapauksessa miellyttävä.

  Alakuvan otukset näyttävät kuuluvan sen verran erimerkkisiin motoristijengeihin, että rakentavan kommunikaation sijaan ennustaisin eeppistä kolmintaistelua.

  VastaaPoista
 2. Varmaankin dokumentoit etkä siis itse määrännyt kokoontumisajojen tapahtumapaikkaa, mutta väriyhdistelmä (punertava alusta ja vaaleanvihreät kattopellit) on joka tapauksessa miellyttävä.

  Juu, minä olin ihan passiivisena dokumentoijana vaan. Sattumalta osuin paikalle, onneksi oli kamera mukana :)

  Alakuvan otukset näyttävät kuuluvan sen verran erimerkkisiin motoristijengeihin, että rakentavan kommunikaation sijaan ennustaisin eeppistä kolmintaistelua.

  Terävä huomio. Kenties onkin niin, että alakuvan "motoristit" ovat järjestämässä väijytystä yläkuvan kilpailevalle jengille?

  VastaaPoista
 3. hauska vauhtiletka ja aivoriihi. :) luteitako nuo ylemmän kuvan otukset ovat? miten olivatkin sattuneet ensin jonoon ja sitten vielä (kuoriaisella terästettynä) rinkiin. ethän vaan tökkinyt noita kuitenkin haluamiisi muodostelmiin..?

  VastaaPoista
 4. luteitako nuo ylemmän kuvan otukset ovat?

  Taitavat kaikki olla jonkin sortin metsäluteita, luulen. Sunnuntai oli sateinen päivä, eikä kuvaamaan oikein päässyt, muita kun näitä seinustalla viihtyviä ötököitä. No olisi siellä kyllä ollut oravaperhe, mutta kuten arvata saattaa, jäi auttamtta lyhyeksi (objektiivi). katselivat minua sen verran ylhäältä kuusesta, että ei kameralla saanut kuvaa aikaiseksi... :(

  miten olivatkin sattuneet ensin jonoon ja sitten vielä (kuoriaisella terästettynä) rinkiin. ethän vaan tökkinyt noita kuitenkin haluamiisi muodostelmiin..?

  Ei, kyllä kyse on eri "porukoista". Näillä jengeillä on yksi lautavarvi välissä. Eri "baana" eli lautaväli missä ko. jengit kokoontuivat. Ei tarvinnut tökkiä :)
  Olisiko tuo pienin tuossa alimmaisessa kuvassa jokin kuoriainen? No, oli mikä oli (kuunnes selviää tarkemmi, jos koskaan selviää...) niin luulen että pienin on kuitenkin jengin pomo - Napoleon! :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!