18.9.2008

KotiloJälleen muutamasta aiemmasta bloggauksestani tutulta mökin seinämältä kuvaa. Eli viime viikonloppuna siihen seinälle oli ilmestynyt tuollainen kotilon näköinen ilmestys. En osaa sanoa mikä tuo on. Olisiko jonkun etanan kotilo, vai mikä...?

Ylemmässä kuvassa tahallaan hieman laiska rajaus, kun halusin kuvaan hiukan eloa, eli nuo korren varressa killuvat metsäluteet mukaan. Alemmasta kuvasta (eri kuva) on rajattu korsi pois, mutta korsi oli sen verran lähellä, että rajaus täytyi tehdä näin, jolloin kotilo "ajautui" kuvassa vasemmalle väkisinkin, kun en halunnut rajauksella kuvasuhdetta muuttaa...


2 kommenttia:

  1. kaunis, vähän kuin jotkut merenrannan kotilot. väri nimenomaan on erikoinen maalla elelevän eläimen kuoreksi. en kyllä tunne taas tuotakaan, luontoihmisenkään bilsantaidot ei riitä.

    VastaaPoista
  2. Juu, aika jännä on, ja aika jännässä paikassa sikäli, kun on pystyseinässä, toisin lautojen muodostamassa välikössä...
    En tiedeä olisko aurinko sitten vaalentanut tuon kotelen, kun asukki on sen hylännyt. Lyhyen ajan sisään tuo oli tuohon kuitenkin ilmestynyt, kun tuota seinustaa olen melkein joka viikonloppu viimeikoina tarkkaillut ja sillä olevia ötököitä kuvannut.

    Arvelen että tuo on jonkin etanan tai vastavan kotilo...

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!