29.9.2008

LiekkiOhessa pientä sommittelukokeilua. Olisi ehkä pitänyt valmistella sommitelma hieman paremmin, kun ainakin toiseen kuvista näemmä jäi hiukan häiriötekijöitä... no en sano mitä, ne näkee kukin itse kyllä :)
Kylmät kädet on kuvaajan itsensä, eli allekirjoittaneen... :)


4 kommenttia:

 1. onpa hauska idea - ja hyvä toteutus! ihanko itse keksit? alempi kuva mielestäni parempi pelkistetymmän ilmeensä takia. jälleen täytyy ihailla kamerasi kykyä hyvään lähikuvaan (onko muuten uudella linssillä kuvattu?).

  VastaaPoista
 2. onpa hauska idea - ja hyvä toteutus!

  Kiitos!
  Mulla oli hieman "laajempikin" idea, mutta toteutus ei onnistunut tällä kertaa riitävän hyvin. Ei "sumentunut" koko ukko riittävästi, jotta olisi kehdannut postata..

  ihanko itse keksit?

  No itse keksin. Piti koittaa jotain keksiä, kun ei tunnu tuolta ulkoa löytävän nyt kunnolla mitään tuoretta kuvattavaa, ja kuvat alkaa loppumaan... :(

  alempi kuva mielestäni parempi pelkistetymmän ilmeensä takia.

  Juu, alempi on parempi. Siitä on rajattu tuo kynttilän"jalka" pois. Tuo kynttilän jalka piti olla tuossa tarkennuksen takia. Eli tarkensin siihen ja sitten otin kuvan ajastinlaukaisimella.

  jälleen täytyy ihailla kamerasi kykyä hyvään lähikuvaan (onko muuten uudella linssillä kuvattu?).

  No lähikuvat tuntuu onnistuvan aika mukavasti kamerallani. On otettu uudella linssillä. Jos jotain moitittavaa haluaa linssistä hakea, niin se on valovoima, mutta toisaalta tuohon hintaluokkaan se on OK. Jos parempaa valovoimaa haluaisi ja saman polttovälialueen, pitäisi latoa yli 2x määrä rahaa tiskiin...
  Hyvässä valossa linssi on mainio, mutta hämärässä on haasteellinen kuvattava, mutta niinhän ne kaikki saman "pimeysluokan" linssit on, luulisin. Lisäksi tarkennusmoottori on aika hidas ja hiukan sahaa pimeässä, eikä meinaa saada tarkennettua, mutta tämäkin probleema on aika yleinen tämän luokan linsseissä.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli hieman "laajempikin" idea, mutta toteutus ei onnistunut tällä kertaa riitävän hyvin.

  no niitähän ehdit sitten talven tullen toteutella. :) hyvä että ideoita löytyy myös sisäkuvaukseen - itselläni se sektori on huomattavasti heikompi.

  Hyvässä valossa linssi on mainio, mutta hämärässä on haasteellinen kuvattava, mutta niinhän ne kaikki saman "pimeysluokan" linssit on, luulisin.

  no niin luulen minäkin. pimeys on vaikea ominaisuus kaikille linsseille.

  VastaaPoista
 4. no niitähän ehdit sitten talven tullen toteutella. :) hyvä että ideoita löytyy myös sisäkuvaukseen - itselläni se sektori on huomattavasti heikompi.

  Juu ehdin ja täytyy yrittää pienentää ideoitani, tai ainakin niiden toteutusta. Tuohon pieleen menneeseen ideaan en mahtunut itse mukaan kuvaan, vaikka tarkoitus oli :)
  ...tai sitten oli toteutuksen yritys vain huono.

  No muutamia ideoita on vielä kypsymässä, sisäkuvausta ajatellen.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!