24.9.2008

Penteleen tikka...


...kun kerrankin saa jonkun muun linnun, kuin lokin tai variksen tähtäimeen, niin sitten sen pitää olla niin korkealla puussa ja vielä lehtien ja oksien takana, että siitä ei saa kunnon kuvaa. Tässä kuvassa on jo selvästi kohinaa, ja muutakin häiriötä... Veikkaan, että kyseessä on kuitenkin tikka, käpytikka ilmeisesti. Sain vain kaksi kuvaa napattua ja sitten ryhdyin "puuhastelemaan" jalustan kanssa, jolloin tämä tikka jo poistuikin. Olisi pitänyt vain kuvata käsivaralta, ehkä olisi yhden terävän kuvan onnistunut saamaan aikaiseksi...

3 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. jaaha, täällä onkin jotain ihme spämiä tampereen sepolta..
    mutta selvä tikkahan tuossa on! jotenkin erikoisen näköinen tuo sen naamio; melko varmasti kuitenkin käpytikka, jossei sitten pikkutikka.

    VastaaPoista
  3. Juu, spämmiä oli sepolta. On vissiin laittanut massapostituksen niihin blogeihin joita on päivitetty puolenyön aikoihin...veikkaan. Ei näemmä saaneet häntä kuriin, vaikka ei ole kauaakaan, kun sai tuomion kunnianloukkauksesta. Luulin että kaveri joutui oikein linnaan, mutta en tiedä sitten. tai pääsi jo pois sieltä ja alkoi heti sitten uudelleen. Sama jamppa on Panuakin häiriköinyt ja aika törkeitä kuvia julkaissut...

    Ja sitten asiaan.

    Sanoisin, että on käpytikka. Katselin tuosta lintukirjastakin ja sen mitä tuntomerkeistä saa selkoa, niin on valkoinen "peili" kyljessä (tai siivessä) ja tuo musta selväpiirteinen raita "poskessa" samanlaiset kun kirjan käpytikalla.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!