14.12.2008

Väliin jäänyt etappiOhessa muutama kuva "väliin" jääneesta etapista HDR-teemaprojektissani. Tämä on reitin alkupäästä, jossa tein aika ison hyppäyksen eteenpäin. Tämä postaus paikkaa tuota hyppäystä hiukan. Tuntuu siltä, että tämä teemaprojekti alkaa olla kohta pulkassa niin sanoakseni. Ehkä 1 - 2 postausta tähän liittyen vielä ja se olisi sitten siinä, käsittääkseni. Nuo kaksi yllä olevaa kuvaa on kuvattu samoilta sijoilta, mutta polttoväli on ylemmässä 60 mm ja alemmassa 90 mm. Olen muuttanut kuvien kuvasuhteen 3:2 muodosta 16:9 muotoon kuvankäsittelyssä.

EDIT: Okei, horisonttia olisi ehkä voinut hiukan suoristaa näissä kuvissa... huomasin vasta nyt myöhemmin tämän pienen virheen. No olkoon näin kun tuli jo postattua :)

4 kommenttia:

 1. taas se (anteeksi, hän) on löytänyt täysin tyynen hetken vedenpinnan kuvaamiseen! tällä kertaa en edes kiinnittänyt huomiota horisonttiin, ei siis ilmeisesti ollut pahasti vinossa.

  VastaaPoista
 2. tikka: "taas se (anteeksi, hän) on löytänyt täysin tyynen hetken vedenpinnan kuvaamiseen!"

  Kuva on kuvattu ihan tavallisena arki-iltana klo 16 aikoihin. Yllätävän tyyntä oli taas, mutta oli taas poikkeuksellisesti kiristyvä pakkanen tuolloin kuvaushetkellä, muistaakseni oli noin -5°C ilmassa.

  tikka: "tällä kertaa en edes kiinnittänyt huomiota horisonttiin, ei siis ilmeisesti ollut pahasti vinossa."

  No voi jehna! Minä kun sitten turhaan kiirehdin pistämään EDIT:in, jotta et pääse huomauttamaan tuosta horisontista :)

  VastaaPoista
 3. jape: No voi jehna! Minä kun sitten turhaan kiirehdin pistämään EDIT:in, jotta et pääse huomauttamaan tuosta horisontista :)

  hehheh.. no hyvä kuitenkin että olet oppinut! :)

  VastaaPoista
 4. tikka: "hehheh.. no hyvä kuitenkin että olet oppinut! :)"

  No aina jotain jää hihaan :)
  Vielä kun muistaisi katsoa ja suoristaa se horisontin ennen postausta niin ei tarvitsisi edes "Edit" huomautuksia ko. asian suhteen :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!