3.12.2008

JuhlapostausEi kovin mairittelevia kuvia juhlapostaukseksi, mutta ei ole oikein parempiakaan tällä hetkellä. Eli ylempi kuva on 200:s tähän blogiin postaamani kuva.

Kuvat ovat osa HDR-teemaprojektiani, jonka kuvat jostain syystä tuntuvat vain huononevan loppua kohden. Kenties olen näiden HDR-kuvien kanssa tullut vähän liian omahyväiseksi ja itsevarmaksi ja sitten se kostautuu huolimattomuutena jne. Enään ei ole montaakaan postausta suunniteltuna tähän projektiin, ellen innostu vielä paikkaamaan projektia muutamalla väliinjääneellä "etapilla".

Kuvat on kuvattu, kuten kuvista saattaa arvata, eri päivinä. Tarkemmin sanottuna peräkkäisinä päivinä. Ei ole aivan samoilta sijoilta kuvattu, mutta melkein. Alempaan kuvaan on tullut näemmä sellainenkin moka, että on vasemmassa alakulmassa ilmeisesti kuvaajan varjo kuvassa ja ylemmässä kuvassa on kuva-alassa kiusallisesti joitakin "varpuja" veden ja kivireunuksen tienoolla. En lähtenyt kuitenkaan rajaamaan pois. Olkoon näin :)

2 kommenttia:

 1. onnea vielä ahkeralle kuvaajalle ja postaajalle!
  japella on näemmä kuvat aina kallellaan samaan suuntaan.. :) no, ei nyt niin pahasti tällä kertaa, vähän vaan alemmassa kuvassa horisontti vinossa. heh heh.
  ovat vaan taas kauniita, kuulaita kuvia heijastuksineen; alempi enemmän meikäläisen mieleen vaikka siinä se kuvaajan varjo tosiaan onkin. ylemmän kuvan varvut eivät sen sijaan ole mielestäni ollenkaan huono yksityiskohta.

  VastaaPoista
 2. tikka: "onnea vielä ahkeralle kuvaajalle ja postaajalle! "

  Kiitos kiitos! Ja kiitos mukavasta onnittelukakusta :)

  tikka: "japella on näemmä kuvat aina kallellaan samaan suuntaan.. :) no, ei nyt niin pahasti tällä kertaa, vähän vaan alemmassa kuvassa horisontti vinossa. heh heh."

  No niin, tietenkin! :)
  Näin käy kun ei katsele tarkkaan kuviaan...

  tikka: "ovat vaan taas kauniita, kuulaita kuvia heijastuksineen; alempi enemmän meikäläisen mieleen vaikka siinä se kuvaajan varjo tosiaan onkin."

  Alemman kuvan otto hetkellä oli tosiaan napakka pakkanen joka kiristyi selvästi kun olin kuvauskohteessa. Suoraan sanottuna olin hiukan kevyesti pukeutuneena liikenteessä ja koitin kuvat ottaa aika pikaisesti. Varjoani en huomannut kuvaa sommitellessani, vaikka "live view"-näyttöä käytinkin.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!