29.12.2008

FinaleNo niin, nyt sitten taitaa olla tällä erää viimeiset HDR-teemaprojektini "Linna maisema illalla" kuvat postauksessa. Nämä kaksi kuvaa on kuvattu samalla reissulla, mutta erään niemenkärjen eripuolilta, kyljiltä. Ei mitään erityisen hohdokkaita, parempiakin on tämän teemaprojektin varrella mielestäni syntynyt, mutta näillä saatetaan tämä projekti nyt finaaliin.

Tarkoitus ja visio oli, että olisin postannut kartan ja merkannut siihen kunkin kuvauspaikan, kun nämä kuvat on otettu tietyltä rajatulta alueelta. Inspiraatio ei nyt vain riittänyt tässä vaiheessa tuon kartan ja ehkä hiukan muutenkin koosteen muotoisen postauksen tekemiseen. Ehkä sitten myöhemmin kun inspiraatio löytyy...jos löytyy :)...ja jos ei ole muuta tekemistä.

2 kommenttia:

 1. no niin, tulihan se grande finalekin sitten tämän vuoden puolella. hyvä projekti ja karttakuva kierroksesta (merkittyine etappeineen) olisi tosiaan hieno loppusilaus!

  kummassakin kuvassa oli puolensa, mutta jälleen nautin enemmän herkullisista yksityiskohdista kuin kokonaisuuksista - no, tämä on lienee täysi makuasia.

  VastaaPoista
 2. Alempaan kuvaan tuli "liikaa" etualan rantaa, olisi ollut myös pidemmällä polttovälillä kuvattu vaihtoehto, jossa vähemmän etualan rantaa, mutta jostain syystä päädyin nyt postaamaan tämän.

  Näissä muutamissa viimeisissä kuvissa on omastakin mielestä ollut parempi jokin yksityiskohta, kuin kokonaisuus. Aiemmissa teeman postauksissa taas tasapainoisempi kokonaisuus on ollut valttina... ei tokai aina mutta aika usein.

  Jos vain jaksan, niin koitan laatia sen kartan johon merkkaan kauvauspaikat vaikka numeroilla tai kirjaimillla. Sitten ne eri postaukset voisi linkitää koosteeseen kohtittain / numeroittain...

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!