17.12.2008

Loppu häämöttää......HDR-teemaprojektissani, ja kuvat sen kun huononee. Nämä kaksi kuvaa on otettu noin 3 viikon välein. Toisella kerralla oli sumuinen ja lumisateinen ilma. Linnasta ei juuri saa tuosta (alemmasta) kuvasta selkoa, mutta valo kajastaa aika kivasti linnan vasemmasta kulmasta ylöspäin. Ylempään kuvaan tullut harmilliseti pieni halo/heijastus kuvan ulkopuolisesta lampusta, mutta ei voi mitään. Kohta alkaa tämä projekti olla kasassa, ehkä yksi postaus tulee vielä, jos vain tulisi hieman parempi ilma. Nyt on ollut aika tasaisen harmaata. Katsotaan nyt jos yhden postauksen "ainekset" saisi vielä kuvattua lähiaikoina.

2 kommenttia:

 1. alempi kuva on ehdottomasti enemmän mieleeni, ylemmässä on jotain hyvin häiritsevää. ehkä taivas on liian syvänsininen ja saturoitunut muuhun kuvaan verrattuna. väritkään eivät jotenkin ole harmoniassa keskenään.
  alakuvassa juuri valaistus tekee kuvasta hyvän, muuten siinä on ehkä turhan tylsä aihe - etenkin kun sitä on nyt jo monena (parempanakin) versiona nähty.

  VastaaPoista
 2. Juu, teeman mielenkiintoisuus alkaa jo syödä itseään ja se vaivaa tietenkin näitä molempia kuvia. Eihän näiden kiinnostavuus enään ole samaa tasoa kun aluksi, kun on jo monta kuvaa nähty samasta aiheesta, vaikkain eri suunnista ja kulmista kuvattuna. Kaikesta huolimatta kävin vielä tänään kuvaamassa viimeiset otokset, jotka saa päättää nyt tämän projektin. Pitkospuilla oli liukasta ja pitkospuiden vieressä pehmeää suomaista rantamaastoa...kokeilin nimittäin kun pitkospuilta putosin...

  Keli ei ollut mieleinen vaan oli aika tukkoinen ja lumesta ei juuri ole tietoa vikka olisin sitä näihin kuviin toivonut, mutta ei voi nyt mitään. Saanhan nyt tämän projetkin päätökseen lähi päivinä ja voi sitten miettiä muuta kuvattavaa...ehkä.

  Itse pidän näistä kahdesta kuvasta enemmän ylimmästä sen selkeyden ja taivaan takia :)
  Alempi on omalla tavallaan hämyisen ovela, mutta on liian "tukkoinen" mielestäni. Mutta maut vaihtelee :)

  Kummassakin kuvassa on komeat tykit kuitenkin.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!