23.11.2008

Pari "agenttia"...Sunnuntait ovat viimeaikoina tuntuneet olevan järjestäen huonoja kuvauspäiviä. Tämä sunnuntai ei tehnyt poikkeusta. Lauantaina oli kirkas ja selkeä päivä, mutta ei tietenkään enään sunnuntaina, kun oli tarkoitus kuvata. No ilmeisesti linnut aavistivat tulossa olevan lumimyräkän ja vierailivat ahkerasti läheisellä lintulaudulla "tankkaamassa". Lintulaudan lähimaastosta onnistuin nappaamaan sentään joitan kuvia, joista tässä pari kuvaa sinitiaisesta.

Kummankin kuvan datat seuraavat: Polttoväli 250 mm, herkkyys ISO 800, aukko f/6.3 ja suljinnopeus 1/60 sek.

2 kommenttia:

  1. no niin, näissä on jo asennetta. :) hyvä kompositio, hauska asento ja kiva väritys. tarkkuutta vaan lisää...

    VastaaPoista
  2. Juu ihan kohtalaisesti onnistui, mutta on toki totta mitä sanot tarkkudesta, edelleen vaikka herkkyys on ISO 800 on suljinnopeus liian hidas kunnon tarkkennukseen pääsemiseen. Myös pimeys vaikuttaa kameran tarkennuksen onnistumiseen eli ei toimi kunnolla noin "pimeällä". Tulisi kunnon valoisa päivä ilman tuulta ja tuskua niin voisi saada parempiakin tuloksia, toivottavasti :)

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!