23.11.2008

Linnan porteilla



Kuvat on otettu samalla reissulla kun "Ensilumi tuli..." postaukseni kuvat. Kyseessä ei siis ole linnan kirkon ovilta otetusta kuvasta... :)
...vaan linnan porteilta. Nämä portit ovat linnan pohjoisen puoleinen sisääntuloväylä.
Tuolla mukulakivellä on kauhea kävellä jo tasapohjaisilla kengillä, mutta kesken kuvaukseni (jouduin sitten odottelemaan hiukan aikaa) eräs nainen taiteili "piikkareilla" tuosta portista läpi ja eteenpäin. Ottipa vielä välillä ripeitä juoksuaskelia. En ymmärrä kuinka pysyi pystyssä, kun kivien päällä oli tuoretta lumihöttöä. Tuntui melkein omissa nilkoissa =8-o kun katsoi naisen taitelevaa menoa, ilmeisesti hän kuitenkin selvisi ilman suurempia ongelmia...

2 kommenttia:

  1. naiset selviävät korkoineen vaikka mistä tilanteista - tosin olen kuullut viemärinkansien ritilöiden ym vaatineen erinäisiä piikkikorkoja uhreikseen.

    kuva onkin mielenkiintoisen näköisestä paikasta; tuolta saisi varmaan vaikka minkälaisia kuvia perspektiiviä muuttamalla. nämä ottamasi kuvat ovat mielestäni oivia yleiskuvia - näyttävät paikan sellaisena kuin se on. haasteena sinulle voisikin olla näyttää paikka sellaisena kuin se EI ole. ;)

    VastaaPoista
  2. "tosin olen kuullut viemärinkansien ritilöiden ym vaatineen erinäisiä piikkikorkoja uhreikseen."

    Olen kuullut myös näistä tapauksista...

    "kuva onkin mielenkiintoisen näköisestä paikasta; tuolta saisi varmaan vaikka minkälaisia kuvia perspektiiviä muuttamalla."

    Varmaankin saisi, kun vain ei ideamylly löisi tyhjää minulla niin pahasti :)

    "haasteena sinulle voisikin olla näyttää paikka sellaisena kuin se EI ole. ;)"

    Tämä onkin haaste johon ehkä voisi tarttuakkin :)
    Täytyy koittaa miettiä noita perspektiivejä, josko keksisi jotain sen kaltaista jota kenties tarkoitat...

    Ilta kuvauksen kannata tuolla on sellaista hankaluutta, että tuo "porttikongi" ja kuvaj tuntuu olevan hiukan satunnaisesti valaistu, eli ei ole ihan joka ilta ollut "täysivalaistus" kun olen paikan liepeillä pyörinyt. Itse linnassa on kyllä ulkopuolinen yleisvalaistus iltaisin päällä.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!