15.10.2008

Tilhet
Ohessa muutamia hieman onnistuneempia otoksia tilhistä. Edellisenä iltapäivänä, kun tulin töistä, näitä oli puissa paljon. Mutta kun sitten palasin sisältä kameran kanssa, niin silloin linnut olivat jo poissa. No tänä aamuna, kun olin menossa töihin, oli sattumalta kamera mukana ja nyt olikin tilhiarmada taas pihlajien kimpussa. Ohessa muutaman kuvan satoa. Kuvia oli paljon, mutta jostain syystä valtaosa kuvista oli epäteräviä, suljinnopeus jäi jostain syystä hitaaksi. "Keli" oli kyllä hämärä, joten ISO-herkkyyttä olisi voinut nostaa, jotta suljinnopeus olisi nopeutunut.

2 kommenttia:

 1. nyt kyllä harmittaa että menin vihjaisemaan sinulle näkemistäni tilhistä.. menit ja otit niistä heti parempia kuvia (etenkin alin kuva on hyvä)! taustakin on mielestäni ihan mukava, tasainen seinä on usein parempi kuin kovin sekava luonnonmaisema - sitä paitsi ovathan tilhet kai ihan kaupunkilintuja. kerrassaan kaunis lintu ja hyvät kuvat.

  VastaaPoista
 2. nyt kyllä harmittaa että menin vihjaisemaan sinulle näkemistäni tilhistä..

  No ei yksi onnistuminen etumatkaasi pajokaan kavenna :)
  Anna vaan lisää hyviä vikkejä...

  menit ja otit niistä heti parempia kuvia (etenkin alin kuva on hyvä)!

  No aikapaljon tuli suttakin -> tämä kuvaussessioin kuvista puolet meni roskakoriin ja jäljellejääneestä puoliskosta puolet on osittain epäteräviä. Tuota alimman kuvan "sarjaa" on vielä jäljellä kuva tai pari, ehkä postaan ne myöhemmin...

  taustakin on mielestäni ihan mukava, tasainen seinä on usein parempi kuin kovin sekava luonnonmaisema

  Olet oikeassa! Joskus puun oksat jne. on mukava vivahde kuviin, mutta jos kuva menee "tukkoon" oksahässäkästä, niin ei se hyvä ole. Silloin yksinkertainen taustakin on ihan mainio vaihtoehto.

  - sitä paitsi ovathan tilhet kai ihan kaupunkilintuja.

  Niin ne taitavat tosiaan olla.

  kerrassaan kaunis lintu ja hyvät kuvat.

  Olen itsekin tyytyväinen näihin vaikka sitä suttakin tuli aika paljon...

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!