5.10.2008

Faces & Light
Viikonloppu oli varsin sateinen, eikä taaskaan lintuja tai jotain muuta mielenkiintoista hakeutunut kamerani etsimen näköpiiriin, joten jatkoin näitä valon mahdollisuuksien "tutkielmiani" :). Viikonlopun vietosta palatessani oli tosin läheisessä puussa äänekäs 100+ naakan (?) parvi, josta toki koitin ottaa kuvan, mutta se pöllähti ilmoille ennen kun sain kameran kunnolla esiin. Koitin ottaa myös ilmassa lentelevästä sankasta parvesta kuvan, mutta tarkennus ei onnistunut toivomallani tavalla. No toisen kerran sitten...

Kukin yllä olevista kuvista on otettu yhdellä valotuksella. Kuvan "kasvona" on kuvaaja itse :)


4 kommenttia:

 1. keskimmäinen varsinkin on upea! nyt näytät saaneen myös @:n oikeinpäin. täytyy sanoa että ihailtavaa työskentelyä. itse olen vain laiskana etsinyt valmiita kohteita, sinä taas luot niitä.

  VastaaPoista
 2. keskimmäinen varsinkin on upea!

  Juu, keskimmäinen on hieno, omastakin mielestä, vaikka keskimmäisen kuvan vasemmanpuoleinen "kasvo" on hieman "tärähtänyt".

  Oikeastaan pidän näistä kaikista, nämä oli parhaimmat viime viikonlopun luomuksista. Otoksia oli aika paljon enemmän, mutta niissä oli enemmän tai vähemmän jotain "vikaa" :)

  nyt näytät saaneen myös @:n oikeinpäin.

  Juu, otin kuivaharjoitteluna riittävästi toistoja enne kuin kokeilin ottaa itse kuvaa :)
  Kasvotkin sain näkymmään riitävän, mutta ei liian hyvin... niiden ei ole tarkoitus pelottaa ;)

  täytyy sanoa että ihailtavaa työskentelyä.

  Kiitos kiitos! :)

  itse olen vain laiskana etsinyt valmiita kohteita, sinä taas luot niitä.

  No minulla tuntuu olevan vaikeuksia löytää valmiita, hyviä kohteita. Minä olen vissiin laiska etsimään niitä... :)
  Jotenkin tietty hieman yllättää itsenikin tämä pienoinen luovuus, jota tässä nyt on ollut hiukan. Kai se ajaa keksimään/luomaan jotain kuvattavaa, kun ei oikein luonnollisella tavalla löydy. Jonkin laista julkaisutahtia, kun tässä on tullut ottaneeksi tavoitteekseen pitää, mutta ei nyt tietysti väkisin ihan huonoa kuvaa haliaisi postata...
  Minun pitäisi hiukan laajentaa ympyröitä ja pikku suunnitelmia etäämmällä olevien kohteiden/paikkojen kuvauksesta on pyörinut mielessä. Mutta kelit on nyt aika epävarmoja. Nämä mielessä olevat kohteet olisivat olleet varmaan parempia kesämmällä. Nyt alkaa olla liian syksy... mutta katsotaan nyt.

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen, että Jape on kuunnellut/katsellut Queenin Böömiläistä Rapsodiaa inspiraatioksi. Hauska scififiilis.

  VastaaPoista
 4. Tuli mieleen, että Jape on kuunnellut/katsellut Queenin Böömiläistä Rapsodiaa inspiraatioksi.

  No juu, joskus olen kuunnellut, mutta en aivan hiljan :)

  Kieltämättä, nyt kun ajattelen havaintoasi, niin ei ollenkan huono eikä kaukaa haettu rinnastus :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!