11.8.2009

Nakit ja muusi

Seuraava kuvasarja on hieman "kevyempää" tuotanoa vaihteeksi. Taannoisella Helsingin retkelläni yhytin oheisten kuvien naakan lounastauolla. Naakka oli lähtenyt oikein "ulos" syömään, niin kuin paremmissakin piireissä on tapana :)
En nyt jutustele enempää, seuraava kuvasarja on aika selkeä.

Naakka otti näemmä hiukan muusia vielä matkaevääksi... :)

2 kommenttia:

 1. en tätä nyt niin kevyeksi tuotannoksi sanoisi; naakka ainakin on terävä ja kauniin sävyinen - ja puuhastelee omiaan naakkamaisesti. tausta on tietenkin vähemmän idyllinen. yleensä blogissasi näkee niin harkittuja ja sommiteltuja kuvia että tällaiset spontaanimmat toki voivat tuntua kevyiltä. kaupunkimiljöön kuvauksina ovat mielestäni silti hyviä.

  saanko kysyä missä olit syömässä? en tunnista paikkaa ainakaan äkkiseltään.

  VastaaPoista
 2. tikka: "en tätä nyt niin kevyeksi tuotannoksi sanoisi; naakka ainakin on terävä ja kauniin sävyinen - ja puuhastelee omiaan naakkamaisesti."

  No pidän tätä kuitenkin sellaisena hauskana kuvasarjana, kuin että varsinaisesti hyvänä kuvasarjana, juurikin mm. tausta ongelmien takia. Naakka on toki terävä jne. paitsi alimmassa kuvassa, mutta siinä on taas kyse osittaisesta vastavalosta.

  tikka: "tausta on tietenkin vähemmän idyllinen. yleensä blogissasi näkee niin harkittuja ja sommiteltuja kuvia että tällaiset spontaanimmat toki voivat tuntua kevyiltä."

  Tausta on ongelma, mutta en sille oikein voinut mitään (selviää kohta miksi). On totta, että pyrin nykyisin yleensä harkitumpiin kuviin ja sommitteluihin, mutta minusta tämä kuvasarja vain sattui hauskasti kohdilleen, niin päätin sen käsitellä ja postata.

  tikka: "saanko kysyä missä olit syömässä? en tunnista paikkaa ainakaan äkkiseltään."

  En suoranaisesti ollut itse syömässä. Tekstin tekohumoristinen "ulkona syöminen" viittasi naakan syömiseen :)
  Tuo lautanen, jolla naakka seisoskelee jonkun muun kuin minun lautanen. Kuva on otettu Korkeasaaressa, keskellä saarta korkeimmalla paikkalla olevan kahvilan pihalta, jossa oli terassi ja kioski. Olin näet jonottamassa kioskiin ja otin nämä kuvat jonottaessani, en voinut siis oikein liikkua (ja valita parempaa taustaa kuviin), jotta en menetä paikkaani jonossa (oli aika paljon porukkaa). Alimmassa kuvassa naakaa on sen kioskin katolla.
  En siis itse syönyt muusia, vaan ostin itselleni, kuumalle päivälle sopivasti, pehmistä ja limsaa. :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!