12.8.2009

Jämät

Laitan vielä pari "kevyempää" kuvaa, kun liittyy edelliseen postaukseen. Eli naakalta jääneille eväille tuli osingoille vielä kuvan varpunen.



Melko hyvin ajoittunut ja pysähtynyt varpusen liikkeelle lähdön kuvaus...

4 kommenttia:

  1. Tosiaankin, hienosti osunut kuva, kun siivet levällään! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, hieman tuurilla osunut laukaisu oikeaan hetkeen. Mutta tuuria on hyvä olla matkassa. Sitä tarvitaan usein... :)

    Vielä kun olisi olisi kameran asetukset olleet "paremmin" niin olisi saanut tuon pienen liike-epäterävyyden siivistä pois...

    VastaaPoista
  3. lintuparkaa on nokittu niskasta! mutta aika törkeitä ovat kyllä itsekin, juuri yksikin yritti pölliä korvapuustin nokkani alta regattan terassilla.. käsillä suoritettu ilmahyökkäys sai sen kyllä sitten kaartamaan poispäin.

    on kyllä hyvä pysäytys, vielä kun tausta olisi ollut "vapaa". en tiedä olisiko auttanut jos olisi kuvannut alaviistosta. ehkä ei, terasseilla on usein aika ahdasta ja aina jotain väärää osuu kuvaan.

    VastaaPoista
  4. tikka: "lintuparkaa on nokittu niskasta!"

    No niinpäs onkin, en tuota itse huomannutkaan.

    tikka: "mutta aika törkeitä ovat kyllä itsekin, juuri yksikin yritti pölliä korvapuustin nokkani alta regattan terassilla.."

    Juu, niin ovat. Kokoajan sai tuollakin vahtia että eivät vie mitään käsistä. Ovat aika rohkeita, suorastaan röyhkeitä...

    tikka: "käsillä suoritettu ilmahyökkäys sai sen kyllä sitten kaartamaan poispäin."

    Tuo varpunen ei kyllä pelännyt, vaikka en tosin huitonut. Se tuli ihan kohden tuosta ja hiukan pään ohi lensi...

    tikka: "vielä kun tausta olisi ollut "vapaa"."

    Totta! Tuossa edellisen postauksen kommenttilootassa jo kerronkin miksi tausta ei ollut vapaa.

    tikka: "en tiedä olisiko auttanut jos olisi kuvannut alaviistosta. ehkä ei, terasseilla on usein aika ahdasta ja aina jotain väärää osuu kuvaan."

    No alaviisto olisi varmaan auttanut hiukan tai jos olisin ollut enemmän oikealla (eli jono olisi jo edennyt ripeämmin kohden kioskin myyntilukkua), olisin saanut mustan haarukka/veitsi-laatikon vasemmalla puolella olevaa pensaikkoa taustaksi...

    Huono homma tosiaan, kun sattui juomakori ja tuo "työkalulaatikko" mukaan kuviin...

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!