30.5.2009

Valopallot


Tuo pajunoksa (tai mikä lienee) ja sen kukinnot on vain "pakollisena" rekvisiittana tässä kuvassa. Tarkoitus oli katsoa ja kokeilla saisinko aikaiseksi valopalloja pajun takana olevan järven pinnasta heijastuvasta auringon valosta. Kuva on kuvattu osittain vastavaloon, mutta aika kivat valopallot tuli kuitenkin, loppupelissä :)

6 kommenttia:

  1. On hyvä kuva, paju on erittäin tarkka, vaikka kohde onkin tässä vain välttämätön paha.

    Vastaava kuva rannalla olevasta kukasta, jossa olisi esimerkiksi perhonen, se olisi jo loistava!

    VastaaPoista
  2. JP: "On hyvä kuva, paju on erittäin tarkka, vaikka kohde onkin tässä vain välttämätön paha."

    Juu, tuo paju oli tässä juuri tarkennus apuna, jotta saa sitten syvyvyysepäteräyyttää kauempana oleville valoheijastuksille. Pajustakin tuli kyllä hyvä, itseasiassa, kun nyt sitä katselen :)

    JP: "Vastaava kuva rannalla olevasta kukasta, jossa olisi esimerkiksi perhonen, se olisi jo loistava!"

    Aivan totta. Tuo olisi loistava kuvauskohde, jonka osuminen kohdalle olisi sattuma, mahtava sellainen kuitenkin. Ehkä joskus osuu kohdalle... :)

    VastaaPoista
  3. Mou Rire: "Mahtava kuva!"

    Paljon kiitoksia ! :)

    VastaaPoista
  4. tämä kuva oli erinomainen esimerkki siitä, miten kuvan mielenkiintoisuus riippuu useinkin valokuvaajan taidosta, ei aiheen erikoisuudesta/mielenkiintoisuudesta. nytkin on meinaan jape saanut täysin arkisen puunoksan näyttämään upealta ja kuvaukselliselta kuvaajantaidoillaan! kuva suorastaan "pakottaa" katsomaan oksaa ja todella näkemään sen - montaa vastaavaa kuvaa en muista tavallisista puunoksista nähneeni. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos tikka mukavasta ja egoani kohottavasta analyysistäsi :)

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!