22.4.2010

Tukkasotka

Nämä seuraavat kuvat on otettu samaan aikaan ja samassa paikassa, kuin edellisen postauksen siluettilinnut. Nähtävästi pieni kuvauspaikan siirto muutaman metrin "sivuun" on auttanut sen verran, että näistä kuvista on tullut sentään välttäviä, ja kohteen tunnistaa. Onneksi sattui sentään muutama tällainen kuva muuten runsaaseen siluettikuvien joukkoon. On näissäkin häiritseviä elementtejä, kuten juuri pahasti kuva-alassa olevat ruo'ot, mutta ei voi nyt mitään.

Tämä kuva on jotenkin mieluisa tuon tukkasotkan ilmeen vuoksi. Lisäksi sanoisin, että kuvaa voi tukkamuodin perusteella hyvinkin sanoa kuvaajan näköiseksi. On meinaan yhtä vallaton - kuin tuolla sotkalla - tämä kuvaajankin kuontalo yleensä :)
Se on toki sanottava, että tuolla sotkalla taitaa olla runsaampi tuo tukka kuin kuvaajalla itsellään... :D


Tämä kuva onnistui valonpuolesta kohtalaisen hyvin. Yksi harvoista onnistuneista. Tässäkin nuo etualan ruo'ot häiritsee hiukan, mutta onneksi tukkasotka näkyy varsin selkeänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!