20.4.2010

Siluettilinnut

"Mestarikuvaaja" tässä jälleen :)
Nyt alivalottuneiden (kohteen puolesta) kuvien kanssa. Toki oli paha vastavalo jne., mutta tilanteen voinee pelastaa vain toteamalla, että juuri tätä alivalottumista tavoiteltiin ja että kyseessä on varsin taiteelliset kuvat, eikö niin?
Kuka uskoo?
Kameran etsimessä linnut näytti vielä tunnistuskelpoisilta, mutta jotenkin olin taas liian innoissani uuden lintuhavainnon kanssa, enkä tarkistanut sitten kameran näytöltä miltä itse kuvat näyttivät. No, voihan näistä arvailla mikä lintu kuvissa luuraa...
Arvauksia?

2 kommenttia:

  1. Musta noi on oikeasti kauniita kuvia. Vesi on kuin elohopeaa ja siluetti varsinkin alemmassa kuvassa hieno. Kivasti näkyy tukkasotkan komea tupsu ;).

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hullukaali :)
    Ehkä nämä "taidekuvina" menee, oikeastaan ihan hyviä siinä mielessä. Lintukin oli näemmä helposti tunnistettavissa osaavalle :)
    Ainoa, joka näissä kuvissa häritsee hiukan "taide"vaikutelmaa on kaksi ruo'on varren haamua, joskin utuisena. Noita ei oikein rajaamalla saanut täysin pois, kun kuvan kompositio - se vähäinen mitä näissä nyt on - olisi kärsinyt...

    Loppupelissä, alemmasta kuvasta voisi jopa ehdä taulun, kun näin jälkikäteen ajattelee...
    jos vain saisi nuo ruo'on haamut pois.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!