1.8.2008

Sateenkaari


Taannoisella valokuvausreissulla osui kohdalle pieni sadekuuro, jonka tauottua pääsin näköalatasanteelta katselemaan tuoretta sateenkaarta.

2 kommenttia:

  1. ohhoh! onpa mahtava kaari. :) tuossa voisi jo sanoa olleen onnistunut tilanne ja sen moitteeton toteutus. hyvinhän tuo kamera toistaa yksityiskohtaistakin maisemaa, säilyttäen samalla hyvän tilantunteen. vai johtuisiko kenties kuvaajasta?

    olen ollut vähän kiireinen tässä viime aikoina, mutta nyt kommentoin sitten kaikkia uusia (ja vähän vanhojakin) kuvia kerralla. toivottavasti kelpaa.

    VastaaPoista
  2. ohhoh! onpa mahtava kaari. :) tuossa voisi jo sanoa olleen onnistunut tilanne ja sen moitteeton toteutus.

    Kiitos kiitos! Olen itsekin kovin tyytyväinen tähän otokseen :)

    hyvinhän tuo kamera toistaa yksityiskohtaistakin maisemaa, säilyttäen samalla hyvän tilantunteen. vai johtuisiko kenties kuvaajasta?

    No ihan mukavasti toistaa, vaikka tuo kittilinssi nyt on mitä on. En tiedä onko tässä kuvaajalla mitään eirtyisansiota kuvan onnistumiseen. Tilanne vain sattui sopivasti pienellä tuurilla kohdalle. No kai tästä nyt hiukan krediittiä voi ottaa, mutta ei liikaa :) Tämmöisiä tilanteita olisi mukava päästä kuvaamaan varsinaisella maisamakuvaukseen tarkoitetulla valovoimaisella laajakulmalinssillä ja nähdä kuinka silläö eri yksityiskohdat toistuu. No ehkä joskus sitten...


    olen ollut vähän kiireinen tässä viime aikoina, mutta nyt kommentoin sitten kaikkia uusia (ja vähän vanhojakin) kuvia kerralla. toivottavasti kelpaa.

    OK - itsellänikin on ollut olevinaan kiireitä, mutta nyt tulee hiukan säännöllisyyttä elämään taas kun loma loppuu ja töiden pitäisi alkaa taas maanantaina.
    Juu, kiitoksia paljon kommenteistasi, kyllä kelpaa :)

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!