8.6.2010

Lapasorsa

On hiukan työasioiden tiimoilta kiirusta, joten ei meinaa ehtiä käsitellä ja postata kuvia. En jorise nyt pitkään. Laitan vain nämä lapasorsan kuvat nyt esiin, joista oli puhetta Uuvanan blogissa tässä taannoin. Nämä kuvat on otettu noin puolitoista kuukautta sitten Espoon Suomenojalla. Kuvia on kohtalaisen reilusti rajattu.Mukavaa, että kuviin sattui myös rouva Lapasorsa (kolmas kuva) :)

5 kommenttia:

 1. Hyvät lapasorsakuvathan täällä on.
  Ttuo toinen kuva on minusta erityisen onnistunut. Tuo hurjan hypnoottinen keltainen silmä on jännä!

  Olin muuten juuri sanomassa että kiva kun sait myös rouvan kuviin, ennenkuin luin ihan saman kommenttisi tuossa postauksen lopussa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos uuvana! :)

  Ihan kohtalaisiahan näistä tuli, joskin olisin toivonut saavani hieman paremman ja lähempää olevan kuvan (optisesti) tuosta rouva Lapasorsasta. Nyt sen kuva jäi aika etäiseksi, kun ei oikein enään kestänyt enempää kropata kuvaa lähemmäksi...

  VastaaPoista
 3. ihailen nopeaa edistymistäsi lintubongarina! sinnikkäästi olet käynyt kevään/kesän mittaan lintukeitaissa tiirailemassa - ja tuloksia näkyy syntyvän. nämä harvinaisemmat sorsalinnut ja kerttuset esim ovat hyviä havaintoja.. inspiroivat minuakin yrittämään kovemmin. enhän voi päästää sinua ohitseni, varsinkaan näin pian! ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos tikka! :)

  Näihin muutamiin lintukeitaisiin, jotka tiedän, on sikäli kiitollista mennä, että niissä on yleensä aina jotain nähtävää ja kuvattavaa. Siis jonkinlainen palkinto on yleensä tiedossa, joten se kannustaa yrittämään ja käymään näissä. Tietenkään aina ei onnistu, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten...

  On imartelevaa kuulla, jos se, mitä minä olen joskus silkalla tuurillakin onnistunut tekemään, inspiroi sinua :)
  Pitää kuitenkin muistaa, että sinun esimerkistä sain ylipäätään innoitukseni tähän valokuvaus puuhaan ja hyvä niin. Olen erittäin tyytyväinen, että tähän valokuvausharrastukseen tuli ryhdyttyä. Tuli paljon sisältöä elämään. Siitä kiitos sinulle tikka!

  En sinuna olisi vielä lähimainkaan huolissani mistään minun sinun ohi menostani. Minulla ei ole näet tuo valokuvauksen ns. näkemyksellisyys ja luova puoli kehittynyt oikeastan yhtään. Olen siis vielä selvästi sinua jäljessä kokonaisuutena ajatellen valokuvauksen suhteen, mutta sanoisin, että ole varuillasi kuitenkin ;)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!