25.2.2010

Sinitiainen

 
  
  

Erilaisten ja uusin kuvien ja kuvauskohteiden puutteen vuoksi postaan muuttaman kuvan eräästä suosikkilinnustani, sinitiaisesta. Kuvat on kyllä sinänsä aika tuoreita, eli muutaman viikon takaa, mutta kuvauskohteena sinitiainen on vanha tuttu. Tämähän on ihan yleinen lintu, mutta sen olemus on mielestäni hauska. Sitä on kiva katsella :)
Kuvissa saattaa hieman harhailla oksistoa sinitintin etualalla, mutta ei onneksi kauhean pahasti...

4 kommenttia:

  1. En yhtään ihmettele, että on suosikkilintusi. Täälläkin on tullut talven aikana varmaan satoja sinttikuvia napsittua... Kuvauksellinen on hän ja ihan lähellekin pääsee pientä sinibarettia helposti.

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, Irma, kuvauksellinen on tämä silmänsä mustaan naamioon verhonnut agentti :)

    Sinisessä baretissan oikein komea on, tykkään kyllä :D

    Vaikka minullakin on barettipäästämme runsaasti kuvia jo, en kyllästy koittamaan napsaista muutaman lisää, aina kun sopiva tilanne tulee eteen.

    Herttainen lintu kerrassaan! :)

    VastaaPoista
  3. sinitinttejä on muuten sattunut eteen tosi paljon tänä talvena! onkohan yleistynyt vai rohkaistunut? jostain syystä täällä "cityssä" ei olekaan sitten paljon muita pikkulintuja kuin talitinttejä ja varpusia sen lisäksi näkynyt.

    VastaaPoista
  4. Jossain lehdessä oli hiljan juttua, että pikkulinnut ovat kärsineet kovista pakkasista ja niitä on aika paljon menehtynyt.

    Tämän talven yleisimmät havaitsemani pikkulinnut ovat olleet juuri sinitiaisia ja talitiaisia. Lisäksi jonkinverran hömötiaisia. Voi olla että sinitiaiset on yleistyneet...

    Viimetalvena runsaina esiintyneitä viherpeippoja en ole nähnyt ollenkaan, kuten en myöskään punatulkkuja.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!