1.10.2009

Hieman HDRää 

Teemat ja kohteet on jo aikaisemmista HDR-postauksistani tutut. Ainakin alemman kuvan "sijoilta" olen muutamia kuvia aikaisemmin postannut. Nämä nyt postatut kuvat on kylläkin kuvattu ihan viime viikolla, joten kuvat on tuoreet sikäli, vaikka teema ja kohde onkin jo varsin tutut. Ajattelin vain pitkästä aikaa muutaman HDR kuvan tehdä ja tuo kohde tuli helposti mieleeni, kun siihen olen aikalailla itse mieltynyt.
Ei muuta kuin fillari alle ja ottamaan muutama kuva. Alempaan kuvaan tuli nyt tuo valonheittimen kajo, joka näkyy tuossa  alemmassa kuvassa vasemmalla. En tiedä onko se hyvä vai huono. Olisi ollut tuolta paikalta muutama muukin kuvasarja valittavissa (vaihtelin hiukan paikkaa ja zoomausta, vaikka kuvaus suunta ja kohde pysyi aikalailla samana), jossa tuota valonkajastusta ei näkynyt, mutta valitsin nyt tämän...


PS. Alempaan HDR kuvaan oli näemmä sattunut laiturin penkillä istuskeleva henkilö, huomaan. On vissiin pysynyt hyvin paikoillaan kolmen aika pitkän valotuksen ajan, kun näkyy noinkin selkeänä hahmona... :)

Edit: Tai ei se hahmo selkeä tässä blogipostauksessa olekaan. En muistanut, että blogikuvaa ei pääsekään "rajattomasti" zoomaamaan kuten erillisessä kuvankatseluohjelmassa pääsee.
2 kommenttia:

 1. Kyl sen hahmon näkee, ku ottaa kuvan suuremmaks :)
  Mahtavat kuvat, niin tarkat, niin nätit värit :)

  VastaaPoista
 2. Mou Rire: "Kyl sen hahmon näkee, ku ottaa kuvan suuremmaks :)"

  No juu, näkee kyllä. :)
  Olisihan sitä voinut vaikka hiukan zoomaillakin kameralla lähemmäksi, muttä kun en tuota hahmoa hokanut laiturilla kuvaustilanteessa.

  Mout Rire: "Mahtavat kuvat, niin tarkat, niin nätit värit :)"

  Kiitos Mou Rire ! :)
  Tykkän näistä itsekin, aika hyvin onnistuivat.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!