3.6.2009

Silkkiuikuille jatkoa...


Tikka toivoi näkevänsä lisää silkkiuikkuja, joten postasin nyt muutaman kuvan lisää. En tarinoi nyt sen pitempään, mutta muutaman sanan laitan...
Nämä kuvat on valokuvattu samassa lokaatiossa, kun edellinen silkkiuikku -postaukseni. Kuvat on otettu "päivemmällä" (noin klo 18:15), siis valoisampaan aikaan, kun edelliset kuvat (noin klo 21:15). Herkyys on ISO 200 ja kuvissa on käytetty vaihdellen f/6.3 ja f/8 -aukkoja. Kuten kuvasta näkyy, niin nyt on "siippa" osassa kuvia mukana :)

2 kommenttia:

 1. kiitos kuvista, jape! upeita kuvia, todella mielenkiintoinen lintu tämä silkkiuikku. voi kun tietäisin itsekin jonkun (paikallisen) pesän jonne mennä kuvaamaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan, tikka! :)

  No on sinulla itselläskin upeita kuvia...
  ...ja se kuvaamasi mustakurkku-uikku on harvinaisempi kuin tämä perinteinen silkkiuikku, vaikka nätti tämäkin on.
  Tuuriahan tuossa kävi kun olin jo pois lähdössä paikalta niin tämän pesivän silkkiuikun havaitsin ihan parin metrin päässä itsestäni kaislikossa. Tietysti se oli ihan hiljaa, jotta en sitä olisi huomannut... pitää varmaan käydä katsomassa jossain vaiheessa joko tuolla pesällä alkaisi olla uutta elämää.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!