24.6.2009

Muutama kuvakulma kukkakärpäsestä...
...toivottavasti nyt sitten on kyseessä kukkakärpänen... :)

En jaarittele nyt kovin pitkään, olen nimittäin muutaman tunnin kuluttua lähdössä parin kolmen päivän reissulle, joten saatte olla rauhassa minun läsnäololta ja postauksilta ainakin tuon ajan :)

Oheiset kuvat on otettu reilu viikko sitten. Ne on otettu sillä Tamron 18-250 mm yleisobjektiivillani. Täydellä zoomilla tietty ja niin läheltä kun on päässyt...siis niin läheltä, missä kamera suostui vielä automaattitarkentamaan. Kuvia on kyllä rajattu jonkin verran, ei muuten olisi olleet ihan näin isoja nuo kohteet. Näitä kuvia tuli otettua paljon ja koitin nyt kolme hiukan paremmin onnistunutta valkata postattavaksi. Ehkä myöhemmin, jos ei ole muuta postattavaa, niin voin pistää pari kuvaa lisää... :)

Mukavaa viikonjatkoa ja hyviä kelejä blogini seuraajille ! (Minun tuurillani tuolla reissukohteessani sataa :D )

2 kommenttia:

 1. Vaikka kukkakärpäset on kuinka rasittavia, niin nättejä kuvattavia näimmä on :D Tai sitten se on toi sireeni, joka viehättää... eniveis, hienoja kuvia =)

  Ja oikein hauskaa reissua, pidähän ittes miehenä ;D ja napsi kuvia kans!

  VastaaPoista
 2. Juu, ihan kiva kuvauskohde tuo kukkakärpänen ja syreen antoi ihan mukavan taustan. :)

  Reissu on nyt takana, hieman väsynyt olo...
  Hyvin reissu meni, ei siinä mitään ja ei isommin tullut kohellettua :D

  Otin jonkun verran kuvia, mutta vain kännykkäkameralla, en arvannut ottaa kunnon kameraa matkaan tällä kertaa. En ole kylläkään katsonut, että onnistuiko kännykäkameralla otetut kuvat kuinka hyvin, mutta eipä sillä mitään kauhean laadukkaita kuvia saa otettuakaan...

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!