17.7.2010

Rastaan virkistystauko

Postaan taas kuvasarjan, joka sopii varsin hyvin vallitsevaan ilmanalaan. Kuvat eivät ole aivan tuoreita vaan tuosta toukokuun lopulta, jolloin kylläkin oli hyvin lämmin päivä. Kuvat on otettu Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa Helsingissä.
Rastas temusi tuossa pienessä lammikossa aika tovin. Hyvä on rastaidenkin välillä virkistäytyä :)

6 kommenttia:

 1. Pontevaa kylpemistä. Vesi lentää hauskasti. Kylpypyyhe taisi häneltä jäädä kotiin, mutta mitäs tuosta kun voi kuivattaa sulat ilmojen teillä.
  Tällaista virkistystä on itseki tehnyt viime päivinä mieli. Olin tänään suolla kuvaamassa makroja ja muita, ja oli kyllä ihana virkistävää kömpiä nelinkontin kosteassa rahkasammalikossa. Eipä haittaa vaikka kastuu, kun hetkessä on taas ihan kuiva auringon porottaessa.

  VastaaPoista
 2. Hyvin sopii näiden aikojenkin tunnelmiin nämä kuvat ja tirpan toiminta.

  VastaaPoista
 3. Kitos kommentista Uuvana! :)

  Kahdesti olen tämän kevään/kesän nimiin nähnyt rastaan melko railakasta kylpemistä. Toinen kylpi meressä ja tosiaan tarvittane, vaan ilma kuivaa varsin tehokkaasti :)

  Olin tuossa mökilä ja pääsin minäkin hiukan harjoittamaan lähikuvausta, mutta makroiksi ei voi niitä kuvia sanoa. Lauantai oli lämmin ja aurinkoinen päivä, tänään taivas oli aivan pilvessä ja satoikin hiukan, vaikka aika lämmintä oli kuitenkin.

  VastaaPoista
 4. Totta puhut Irma! :)

  Hauskaa seurattavaa on näiden lintujen pesupuuhat...

  VastaaPoista
 5. Tännehän on ilmestynytpaljon uusia kuvia, heti kun pari viikkoa on poissa...

  Hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 6. Kiitos JP! :)

  Tosin olen ollut näiden postausten kanssa kyllä aika säästöliekillä, kun kaikki tuntuvat olevan lomilla. Koitan säästää uusia/erilaisia/parempia kuvia tuonne elokuulle ja kenties pitemmälle syksyyn, etteivät heti loppuisi sitten kun säännöllisempi postailu taas jatkuu.
  Itse en varsinaista lomaa ole viettänyt, mutta ensi viikolla olisi muutaman päivän loma, siis poissa näistä tutuista ympyröistä.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!