4.1.2009

Metsäpuro ja "lintu"




Ohessa muutamia kuvia lisää Joulun ajoilta, tarkemmin tapaninpäivältä. Oheiset kuvat on kuvattu kävelylenkin aikana, kun huomasin metsätraktoritien varressa solisevan pienen puron, joka laski ojaan. Tällä kertaa en saanut "asennettua" itseäni "tripodiksi", kun oja oli sen verran leveä, eikä notkeuteni muutenkaan riitä :)

Nämä kuvat on kuvattu ihan laskeutumalla varovasti ojanpientaretta alaspäin ja siitä sitten kurottauduin eteenpäin ja koitin ojennetuin käsin päästä mahdollisimman lähelle tuota "putous" kohtaa purossa. Siskonmies piteli olkani yli olevasta kameralaukusta kiinni, kun kurottauduin eteen, joten hiukan apuja kyllä oli. Tuo alimman kuvan vaahtolintu näytti ovelalta, joten kuvasin sen sitten mukaan. Se on kuvattu ihan ylhäältä ojanpenkalta.

2 kommenttia:

  1. Siitä vettä auton syyläriin, kun ei talvellakaan jäädy!

    Jotkut jaksaa kuvata ulkona, minä olen taas vain roikkunut jäähallilla koko viikonlopun.

    Putous on kiva, "lintu" hiukan latistuu valokuvassa, varmasti paikanpäällä näyttävämpi.

    Nyt olisi täälläkin pakkasta ulkokuvauksiin, -21 astetta.

    VastaaPoista
  2. No ei hirväesti kyllä ole tullu ulkona oltua, kun on ollut aika kovat pakkaset. No myöhemmin tänään on jokin Loppiasirieha tuolla Linnan ympäristössä, ehkä käyn katsomassa olisiko siellä jotain kuvattavaa. Voisi kenties päästä käymään opastetulle käynnille linnaan...

    Juu "lintu" ei tässä näytä ehkä niin hyvältä, luonnossa sen muoto toi kuitenkin mieleen linnun hahmon pyrstösulkineen joten ajatelin sen postata, mutta ei ehkä toiminut 2-ulotteisena kuvana, ja pienessä koossa.

    Ei pakkanen välttämättä paha ole aina, kun silloin voi justiin tulla jotain mukavia kuvioita / muodostelmia luotoon...

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!