17.8.2010

Neitoperhonen

On ollut (ja hiukan vieläkin on) veto pois, enkä ole jaksanut juurikaan käsitellä kuvia. Siksi(kin) on aika hidas ollut tämä postaus tahti, mutta ehkä tämä tästä virkistyy syksyä kohden mentäessä. En kauheasti ole uutta materiaalia kuvannutkaan. Mutta jotain sentään kuitenkin. Tämä postaus on sarjassa "pakollisia postauksia joka vuosi", eli Neitoperhonen :)
No hyvä on saada vaihtelua lintukuville...
En nyt kirjoittele tässä tällä erää pitempiä, vaan laitan kuvat esiin.


Ei näissä mitään erikoista ole tällä erää, mutta alimmainen on ihan kohtuullinen kuvana...

4 kommenttia:

 1. Pitäähän toki neitoperhonen ainakin kerran kesässä kuvata, niiden muiden neitojen lisäksi... Pelto-ohdake onkin hyvä perhosmagneetti. Minä taas tykkään eniten noista ylimmistä naamakuvista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Irma, oikeassa olet! :)

  On minulla joitakin muitakin perhoskuvia, en vain ole varma mitä lajia ne ovat...kenties postaan niitä jossain välissä esiin. Vaikka nekin ovat varmaan tavanomaisia, mutta ei se mitään :)

  Minäkin haluaisin juuri noita naamakuvia ja makrokuvia saada, mutta minulla ei toistaiseksi ole oikeaa makrolinssiä, jotta saisin 1:1 suurennusuhteen kuvia otettua. Nyt pitää mennä vain niin lähelle, kuin tarkennus vielä toimii ja kuvata siitä. Kauhean lähelle ei kuitenkaan pääse...

  VastaaPoista
 3. Moro

  Samaan tahtiin näytetään menevän kun minullakin on omassa bogissa perhosenkuvia. Käy katsomassa Teuvon kuvat, www.ttvehkalahti.blogspot.com

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 4. Moro Teuvo,

  Kiitos käynnistäsi ja kutsustasi. Käyn toki visiitillä blogissasi :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!