9.11.2009

Pieni torikokousKuvauskohteiden ja -inspiraation puuttuessa, tein oheisen kuvamanipulaation, tällä kertaa mustavalkoisena. Kuva on koostettu neljästä eri kuvasta.  Kuvia piti tulla tuohon alkusuunnitelman mukaan 6, mutta kaksi niistä peittyi kokonaan toistensa alle, joten ei maksanut vaivaa pistää niitä. Olisi pitänyt olla huolellisempi kuvattaessa, katsoa ja suunnitella paikat tarkemmin.
Harjoittelin kuvankäsittelyssä maskitasojen käyttöä ja lisäksi kokeilin hiukan säätötasoja. Ihan huvin vuoksi ja urheilun kannalta tehty kuva, ei mikään mestariteos. Ajanvietettä, lähinnä.

4 kommenttia:

 1. Hyvin tuo kuvankäsittely alkaa olla hanskassa.

  VastaaPoista
 2. No jaa, meinasin hetken jo jättää kuvanmuokkauksen kesken, kun en muistanut miten viimeksi muokkausta tein ja se ei meinannut lähteä sujumaan. Sitten sain kuin sainkin juonenpäästä kiinni ja homma lähti rullaamaan. Kyllä tuossa kuvankäsittelyssä vielä opeteltavaa riittää ja tietty rutiini olisi kiva saada.

  VastaaPoista
 3. Miehet on selvästi saman firman poikia!
  ... ja niillä on sama parturi!

  VastaaPoista
 4. Todentotta, Arjaanneli, näin taitaa todella olla tilanne :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!