2.4.2009

Vielä siitä nuoremmasta oravasta...
Ohessa muutama kuva lisää samaisesta nuoresta oravasta, joka oli edellisessäkin postauksessakin. Nyt orava on nauttimassa lintulaudan antimista...
...kai nuo siementkin menee paremman puutteessa :)

...mutta aika ruma on tuo lintulauta, ja risa. Tikka siinä on käynyt naputtelemassa nokallaan säleitä irti. No ensi talveksi tarvinnee hommata uusi lintulauta.


7 kommenttia:

 1. Sehän on tosiaan ihan poseerannu sulle, hyvä ryhti! :D

  Meilläkin oravat viihtyy lintulaudalla tavan aikaa ja liikkuu seiniä pitkin vikkelään. Joskus saanut todistaa sitäkin, kun emo opettaa poikasiaan juoksemaan seinää pitkin, sitä oli hauska seurata ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan, ihan on kun poseeraisi minulle ja kameralleni :)
  Nämä kuvat onnistui aika hyvin, olen niihin itse tyytyväinen.

  Tuolla mökillä, jossa nämä kuvat on otettu, on kohtalaisesti oravia ja ihan tuossa pihapiirissä jonkin verran. Emo oli kanssa tuossa laudalla, mutta kun koitin mennä sivuovesta ulos ja hiipiä talon nurkalta ottamaan kuvaa niin se pelästy heti, vaikka koitin olla ihan hiljaa. Komean loikan tuosta laudalta se teki ja harmittaa kun en saanut siitä loikasta kuvaa. olisi voinut tulla komea kuva.

  Äkkiä se luikki pois.

  Sen sijaan tuo nuorehko orava oli aika rauhassa. Seisoin 3 metrin päässä ihan hiljaa paikallani ja se antoi kuvata. Sitten se pelästyi ja meni pois, mutta tuli melkein heti taksisn vaikka olin yhä siinä kamerani kanssa.

  Mukava noita oravia on seurailla :)

  VastaaPoista
 3. nämä ovat todellakin hyviä kuvia! värimaailma erittäin harmoninen mutta vahva, suomen talvea parhaimmillaan. :)

  VastaaPoista
 4. On vain vanhoja varovaisia oravia, ja nuoria rohkeita oravia, ei ole vanhoja rohkeita oravia.

  Mutta hyviä kuvia, oliko mikä putki kiinni, olisi saanut "kasvokuvia"?

  VastaaPoista
 5. tikka: "nämä ovat todellakin hyviä kuvia!"

  On ihan hyviä kuvia. Näitä tuli otettua runsaasti. Aika paljon kyllä samasta tilanteesta, mutta on vielä muutama kiva tilannekuva jonka ehkä joskus postaan. Jos ei ole muuta postattavaa...

  Aika vähän on nytkin kyllä, on matskusta puute, mutta kaip se kohta paranee kun tulee kuivemmat ilmat ja kenties jotain lintuja maisemiin... :)

  VastaaPoista
 6. jp: "Mutta hyviä kuvia, oliko mikä putki kiinni, olisi saanut "kasvokuvia"?"

  No minulla on vain kaksi objektiivia, se kitti ja tämä Tamron 18-250 f/3.5-6.3, jolla nämä kuvat on otettu. Zoomi oli näissä kaikissa kuvissa maksimissaan 250 millissä (375 mm 35 mm:n järjestelmässä).

  Olen kyllä muista objektiiveista haaveillut, mutta kun ovat niin turkasen kalliita...
  ...tosin on tässä ihan kohta synttärit, niin saa nähdä tuoko se mitään tullessaan ;)

  No pitkät zoomit on kyllä kauhean kalliita. Olen hieman kiinteäpolttovälisestä makrosta ollut myös kiinnostunut, mutta lintu jne. luontokuvaukseen pitempi zoomi olisi hyvä. Toinen "toive"vaihtoehto on ehkä kapeampi zoomiväli, mutta parempi ja kenties koko polttovälillä oleva f/2.8 valovoima. Nämäkin objektiivit vain on yleensä varsin arvokkaita.

  VastaaPoista
 7. jp: On vain vanhoja varovaisia oravia, ja nuoria rohkeita oravia, ei ole vanhoja rohkeita oravia.


  taitaa vanha orava puhua syvällisiä kokemuksen syvällä rintaäänellä. :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!