26.4.2009

Sinivuokot
Nämä sinivuokot (hyvä että oli nyt näitä, eikä niitä "sinivuokkoja", joita saattaa nähdä liikenteessä :) ) on kuvattu nyt viikonlopun aikana. Itseasiassa tänään, sunnuntai aamuna. Oli kaunis aamu ja olin jo kamerani kanssa aikaisin liikkeellä, lähinnä lintuja koitin saada kameran tähtäimeen, mutta löysin myös näitä sinivuokkoja metsästä. Kuvat on kuvattu käsivaralta, "suorin käsin", elävää etsinkuvaa (Live View) käyttäen, läheltä maan rajaa.

6 kommenttia:

 1. Waude, hienot kuvat! Ylemmässä kuvassa oikeassa alakulmassa oleva lehti näyttää ihan joltain alienilta, mutta tuo oman lisänsä vaan :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mou Rire :)

  Juu, se oikealla oleva lehti ei ole sinivuokko :P

  ...no leikki leikkinä. Se lehti piti jättää noin, kuvan rajausongelma muuten. Olisi tullut "puolikas lehti" kuvaan ja sitten olisi ollut ehkä hunompi?

  VastaaPoista
 3. näistä ylempi veti taas ihan sanattomaksi. :o on sulla vain luontaista silmää väreille ja kompositiolle! kuva kuin picasson maalaus; ei yhtäkään vetoa liikaa, ei yhtäkään liian vähän. samaan aikaan kuva loistaa myös teknisenä suorituksena, makromainen toteutus erottuvine heteineen (ja heteiden varjoineen). täydellistä!

  VastaaPoista
 4. tikka: "sulla vain luontaista silmää väreille ja kompositiolle!"

  No välillä näinkin :)
  En tiedä onko luontaista vai tuuria, kun välillä menee ihan pieleenkin.

  No voi että sun hehkutuksen kanssa tikka :)

  Sanoisin että muut osa-alueet on enempi tuurin tuotosta, mutta kieltämättä koitin noita heteitä saada näkyviin. Niistä on ollut joskus aiemmin puhe, että ne voisi olla kivoja. Nyt ehkä onnistui aika hyvin... :)

  VastaaPoista
 5. Kenties se olis ollu huonompi, jos olis jääny puolikas lehti. Mutta oma pieni huumorilisänsä toi alienlehti tuolla alakulmassa ;)

  VastaaPoista
 6. Juu, ihan hyvä lisä ja kontrasti tuo "alieni" noiden kauniiden sinivuokkojen sivulla. Jotenkin vain korostaa vuokkojen kauneutta enemmän...

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!