5.3.2009

Vanhat työvälineet



Mökin läheisyydessä olevan vanhan navettarakennuksen seinustalta löytynyttä vanhaa työvälineistöä. Pikku vikoja niissä on, mutta ne on helppo korjata. Pätevälle miehelle/naiselle ei mikään iso ongelma. :)

Kuvat on muunnettu mustavalkoisiksi, kuten kuvasta näkyy :), lisäksi on hiukan pelattu kontrastisäädön kanssa. Minusta nämä kuvat toimivat selkeästi paremmin näin mustavalkoisena kuin värillisenä.

8 kommenttia:

  1. mitäs täällä on puuhattu? :o

    VastaaPoista
  2. tikka: "mitäs täällä on puuhattu? :o"

    No tähän blogiin ja näihin kuviin liitymätöntä tiedottamista, sekä epäasiallista nälvintää, joka ei kohdistu niinkään kuviin vaan meikäläisen henkilöön. Ilmeisesti jonkinlaista kostotoimintaa, kun jollain mennyt herne nekkuun minun sanomisistani muualla.

    Kaikki viestit ei olleet toki asiattomia, ne eivät vain kuuluneet tänne, kun ne ei liittynyt näihin minun postuksiin täällä ollenkaan, poistin myös omat kommenttini.

    No jos ei jotkin tahot pysty asialliseen ja blogin teemassa pysyvään kommentointiin, vaan asiattomaan provosointiin, niin täytyy laittaa blogi sitten kutsupohjalle tai piilottaa/poistaa kokonaan.

    No täytyy katsoa illemalla mitä teen, kun tulen täältä maaseudulta pois.

    VastaaPoista
  3. oolrait. :| aika synkkää toimintaa eräiltä..

    VastaaPoista
  4. nämä tämän postauksen kuvat muuten yllättivät erilaisuudellaan. pystyt selvästikin moneen niin halutessasi! siis täysin erilaista kuvakieltä tyypilliseen hdr-maisemakuvaasi nähden - ja hyvää sellaista. :) mustavalkoisuus toimii minunkin mielestäni, samoin tiukan potrettimainen rajaus.

    VastaaPoista
  5. äh, jos aiempi viestini jäi epäselväksi niin ihmettelin siis eräiden häikäilemättömyyttä tulla solvaamaan toisen valokuvablogiin muualla esitetyistä mielipiteistä johtuen.

    VastaaPoista
  6. tikka: "nämä tämän postauksen kuvat muuten yllättivät erilaisuudellaan. pystyt selvästikin moneen niin halutessasi!"

    No tykkään näistä itsekin, ja ihmettelen hiukan, että en ole niitä jo aiemmin kuvannut, kun ne on mökkireissun aikana vähintään kerran "väkisin" silmissä...
    Ehkä en ole vain nähnyt niitä kuvauskelpoisena kohteena aiemmin.

    Ehkä tässä pientä kehitystä on tapahtunut tai tapahtumassa :)

    Varmaan vielä tovin useat kuvistani on jotain HDR-juttuja, mutta varmaan näitä muitakin ja hiukan yleisestä linjastani poikkeavia kuvia tulee mukaan yhä enemmän ja enemmän...

    Saas nähdä :)

    VastaaPoista
  7. Aivan upeita kuvia Jape! Oletko runopoika?

    VastaaPoista
  8. Kaunis kiitos pinkkisuu!

    Hmmm...millä lailla runopoika?

    ...onkos tämä jotain slangia vai mitä? :)

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!