1.3.2009

Nuutuneet kukinnot


Kesä tuo ja talvi vie. Niin on käynyt näillekkin kukinnoille. En tosin tiedä, mistä kukinnoista on kysymys, mutta nuutuneisuudesta huolimatta ne minusta muodostivat aika kivan sommitelman. Kuvasin nämä tänään päivällä, kun oli kohtuullisen valoisa keli ja hakemalla hain jotain mielestäni kuvauskelpoista. Nämä nyt sattuivat kohdille... :)

2 kommenttia:

 1. taas kuva josta todella pidän! mustavalkoisena tai vähintäänkin vähän "saturaatioköyhempänä" pitäisin varmaan vielä enemmän. nyt myös retusointi on niin vähäistä/huomaamatonta, että kuva kestää hyvin isossakin koossa tarkastelun. tuollaiset talvelle tyypilliset, eleettömät luontokohteet toimivat kyllä loistavasti valokuvissa!

  VastaaPoista
 2. tikka: "vähintäänkin vähän "saturaatioköyhempänä" pitäisin varmaan vielä enemmän."

  Juu, arvasin, että huomaat...
  ...myönnetään, hiukan on saturaatiota lisätty :)

  tikka: "nyt myös retusointi on niin vähäistä/huomaamatonta, että kuva kestää hyvin isossakin koossa tarkastelun."

  Totta, kokeilin kyllä "auto levelsiä" taas, sitten koitin sitä käsin hieman säätää "lievemmälle", mutta ei toiminut ja tuli huono, joten jätin sitten "levelisin" säädöt sikseen eli tekemättä. Varjoja on kylläkin nostettu esiin ja highlightseja myös. Kirkkautta on puolestaan (muistaakseni) vähennetty. Kuvaa oli nimittäin lumitaustan takia ylivalotettu +0.3EV:tä.

  tikka: "tuollaiset talvelle tyypilliset, eleettömät luontokohteet toimivat kyllä loistavasti valokuvissa!"

  Totta, olen samaa mieltä. Pidän näistä "kuolleista" kohteista, niissä on sitä jotakin...

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!