15.2.2009

Bloggaaja pitkänaamaTässä olisi nyt tällaista sommitelmaa...
Harmikseni huomasin, että kuviin oli tullut muutama ylimääräinen häiriötekijä, kuvaajan kasvojen lisäksi, joita en kuvatessa huomannut :(

En niitä koittanut sitten kuitenkaan lähteä poistamaan, koska kuvat olisi tod.näk. menneet enemmän pilalle. Ei, en mainitse mistä häiriötekijöistä on kyse, kyllä ne siitä silmään tökkää kumminkin :)

2 kommenttia:

 1. hahhaa, hauska idea.. on tosiaan kuvaajan naama vähän venähtänyt. :) peilin käyttö onkin hyvä idea, en ole itse pahemmin tullut kokeilleeksi - etenkään horisontaalisesti. en tiedä oliko tarkoituksellista vai ei, mutta peiliin heijastuva musta kuvaruutu tekee siitä vielä paremman taustan kuvalle. muotokuviinhan suositellaan juuri tummaa selkeää taustaa - ja kuvan ollessa terävä sekä hyvin valaistu on se muutenkin onnistunut muotokuva.

  VastaaPoista
 2. tikka: "on tosiaan kuvaajan naama vähän venähtänyt. :)"

  Juu, "luonnollisesti" kasvot on hieman pyöreät :)

  tikka: "en tiedä oliko tarkoituksellista vai ei, mutta peiliin heijastuva musta kuvaruutu tekee siitä vielä paremman taustan kuvalle."

  Osin tarkoituskellista osin ei. Nimittäin aluksi minulla oli TV päällä ja siinä sellainen värikäs "screensaver" kuva, mutta en pitänyt siitä ja se oli lopulta kuvaa rikkova ja teki kuvasta levottoman, joten laitoin sen pois ja TV:n kokonaan kiinni. Otin kyllä muutaman kuvan noinkin, mutta ei neole oikein hyviä. Mielessäni oli myös, että olsin virittänyt jonkin kankaan telkkarin päälle taustaksi, mutta kun tuo tausta oli mustahko TV-ruudun ansiosta, niin se oli sinällään aika hyvä, joten annoin olla.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!