7.7.2011

Utön retki, osa 4

Ohessa vielä yksi postaus koskien keväällä tekemääni Utön retkeä. Tämä nyt jää viimeiseksi "koosteeksi" tuolta retkeltä. Saatan postata - jos kuvista muuten tulee pulaa - vielä jotain yksittäisiä kuvia myöhemmin, koska arvelen että kuvien joukossa saattaa olla vielä jotain itselleni uusia lajeja tai ainakin sellaisia, joita en itse kovin usein ole nähnyt.
Näin kesäaikaan tuntuu olevan blogistanissa melko hiljaista, joten et nyt jaarittele tässä tämän pitempään vaan laitan kuvat esiin.

 Yksi...

 Hopp...

 ...kaksi. Pensastasku, ensihavaintoni.

 Suosirri. Olen nähnyt suosirrejä jonkin verran aiemmin, mutta ensi kertaa pääsin näin lähelle.

 Punajalkaviklo. Tähän kuvaan pätee sama kuin edelliseenkin.


2 kommenttia:

  1. Hih! Oikeinko tuo pensastasku hyppäsi, vai Sinäkö se leikittelit kuvajärjestyksellä? Suosirrikuvastasi saisi tehtyä viehättävän maalauksen. Punajalkaviklokuvasta samoin. Siinä on hienot värit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi Delilah :)

    Pensastasku oikeasti hyppäsi ja kuvat ovat ihan aidossa ottojärjestyksessä. Toki on niin, että sain tuon tilanteen ihan tuurilla talteen, kun kuvasin sarjan kuvia tuosta pensastaskusta tuossa tolpan päässä.

    Täytyykin joskus kokeilla tehdä - vaikka ihan harjoituksen vuoksi - tuosta suosirrikuvasta kuvankäsittelyssä maalauksen omainen. Se voisi olla ihan hieno.

    VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!