21.7.2011

3. vuosipäivä

Nyt on tullut jälleen yksi etappi saavutettua, eli tällä päivämäärällä tulee täytteen 3 vuotta siitä kun aloitin tämän valokuvabloggaamisen. Voidaan sanoa, että tämä koko valokuvaharrastukseni alkoi tuolloin, kolme vuotta vuotta sitten.

Kuvat ovat nyt tässä vuosipäiväpostauksessa hiukan sekalaista sorttia, mutta "perinteen" mukaan on mukana ainakin kukkakuva ja kimalaiskuva... :)

Laitoin postaukseen mukaan vielä muutaman kuvan eräästä suosikkilinnustani, meriharakasta. Nämä kuvat on otettu jokin aika sitten, Harakan saarelle tekemälläni retkellä.

6 kommenttia:

 1. Kolme ekaa kuvaa jälleen tauluun sopivaa tavaraa! ;) Varsinkin ensimmäinen on oikea täysosuma.

  Onnea kolmevuotiaalle! Hienoja kuvia on ollut, käyn ne aina katsomassa läpi, vaikka en aina kommentoikaan, pitää vähän kiirettä hääjärjestelyissä ja töissä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi Mou Rire! :)

  Kolme ekaa kuvaa on omasta mielestänikin miellyttäviä. En tiedä mikä "kukka" tuo kolmannen kuvan piikkipallo on, mutta jo kuvatessa aavistelin, että kuvasta voisi tulla kiinnostava "valmiina". Kolme ekaa kuvaa on muuten kuvattu Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa Helsingissä.

  Mukava kuulla ja tietää, että piipahdat edelleen täällä, vaikka käynnistäsi ei aina merkkiä jääkkään :D

  Vai on kiireitä hääjärjestelyissä? Onko oikein omat häät? :)
  Jos on, niin onneksi olkoon jo näin etukäteen. Olet edennyt nopeasti ;)

  Vieläkö olet muuten vanhassa paikassa töissä? Tulit mieleeni, kun ajelin siitä nimittäin ohi, ei niin kauhean kauan aikaa sitten...

  VastaaPoista
 3. Kyllä, ihan omat häät kyseessä :) vajaa neljä kuukautta vielä h-hetkeen ja toisaalta on juu edetty nopeasti Isännän kanssa, mutta välillä tuntuu, että miksi on aiottu odottaa niinkin pitkään ennenkuin ollaan naimisissa :P
  Laittelen vaikka mailia sulle tuleen tässä :)

  Ja mun tulee tuosta kolmannen kuvan kukasta mieleen se takiaisen kukka jotenkin. Vai onko siinä edes kukkaa?

  VastaaPoista
 4. Mou Rire: "Vai onko siinä edes kukkaa?"

  Jaa-a enpäs osaa sanoa näin suoralta kädeltä.

  Luonnossa esiintyvillä takiaisilla on muistaakseni jonkinlainen kukka, eli sellainen puna/lilan (vähän samaa väriä kuin toisen kuvan kukassa) värinen "tupsu". Tässä kasivitieteellisessä puutarhassa olleessa piikkipallossa ei ollut "kukkamaista" kukkaa, oli vain tuo piikikäs mukula. En huomannut katsoa kasvupaikalta (niissä on yleensä sellainen lajikyltti) mikä tämä laji oikeastaan on. Täytyy tarkistaa joskus, kun käy tuolla uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon 3-vuotissynttärin johdosta näin takakäteen. Mukavaa, että olet laittanut kuviasi meidän muidenkin iloksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Delilah :)

  Kolme vuotta on mennyt aika äkkiä ja tuntuu että aloitin tämän valokuvausharrastuksen vasta ihan äsken. No ei kolme vuotta vielä kokemuksen puolesta ole paljoa, mutta jotain on varmasit tullut jo valukuvaamisesta opittua. Tämä on kuitenkin sellainen harrastus, että tässä voi oppia kokoajan uutta; täysinoppineeksi tuskin tulee koskaan :)

  Olen tyytyväinen, kun tulin tämän harrastuksen pariin lähteneeksi, erään toisen henkilön valokuvien innoittamana...

  Mukavaa ajanvietettä tämä on ollut ja on toivottavasti jatkossakin.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!