4.4.2011

Keväinen orava

Tai oli näitä muutamakin mökin pihapiirissä, kun toisiaan leikillään jahtasivat ja väijyivät. Eivät vain sattuneet sommittelun kannalta sopivasti samaan aikaan kuvaan, niin en saanut niitä sitten näihin postauksiinkaan molempia, vaan vain toisen. Jokunen kuva kyllä oli, jossa molemmat olivat, mutta yleensä toisesta näkyi vain joku pieni osa, joten niistä ei oikein hyvää kuvaa saanut mielestäni. Mutta menkäämme näillä. Mielestäni tuossa männyn kyljessä ympäristöään tarkkaileva orava on varsin herttainen jo sinällään. Ei tuohon juuri mitään lisää kaipaa... :)
Ja se toinen oravakin oli varsin lähellä tuota männyn pikkuoksalla istuskelevaa oravaa: vain metrin verran alempanan kiersi puunrunkoa, ilmeisesti miettien miten pääsee tuolla samaiselle oksalle, syrjäyttämään toisen...
2 kommenttia:

 1. Orava on tosi kaunis eläin. Kuvissasi on erityisen hyvinvoivan näköisiä yksilöitä. Montakohan kiloa ne ovat lintulaudaltasi ruokaa mahtaneet käydä talven aikana syömässä? Kuvissasi on kauniit, lämpimät värit.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Delilah! :)

  Kyllä orava yleensä on nätti eläin, ja näihin kuviin onkin osunut oikein silminnähden hyvinvoivia yksilöitä. Joskus saattaa nhdä sellaisia oravia, joilla häntä on hiukan luirompi ja harvempi kuin vuoden vanha joulukuusi.

  En osaa sanoa kuinka monta kiloa nuo oravat ovat laudalta syöneet, mutta kyllä sitä ruokaa on ollut riittävästi myös noille oravillekin. Ei ole käsittääkseni lauta päässyt vielä tyhjentymään oravien toimesta :)

  Kiitos myös arviostasi kuvien väreistä. Pidän niistä itsekin.

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!