15.12.2009

Homma kusee...Nyt ollaan siinä vaiheessa vuotta, että on hyvä hetki pitää pientä taukoa tässä valokuvabloggauksessa. Uutta kuvamateriaalia ei oikein kovin helpolla saa näin pimeään vuodenaikaan, ainakin minulle se tuntuu olevan vaikeaa, joten pidän nyt tästä tovin taukoa. En sano, että jos joku ihmetilanne tulee eteen, niin voin kuvan tänne heittääkin, eli sikäli kannattaa ehkä tännekin aika ajoin vilkaista vielä. Enkä toki lopullisesti lopeta, pieni luova tauko vain :)

Tässä samassa yhteydessä lienee sopivaa kertoa, että olen avannut toisen blogin, joka on ehkä hiukan enemmän tekstipainotteinen (ei ehkä uskoisi tokasta postauksestani sinne ;) ja blogi ei ole mitenkään valokuvausorientoitunut vaikka kyllä sinne kuvaukseen, kuvankäsittelyyn jne. liittyviä juttuja tulee vielä paljonkin, uskoisin. Mutta kenties sinne tulee jotain ihan muuta, joka täyttänee minulla ajoittain olevaa tarvetta kirjoittaa ja kommentoida jotain ihan muutakin...no saa nähdä miksi se sitten muotoutuu. En sano, että sielläkään mikään kauhean kiivas julkaisutahti tulee olemaan, mutta joitakin postauksia sinne tulee varmaan nyt sillä välin, kun tämä blogi on pikku tauolla. Uusi blogi löytyy siis täältä, ja tulee varmaankin linkkinä tuohon tämän blogin sivupalkkiin, kunhan kerkiän vain sen johonkin väliin lisäämään.

Ai niin, tämän kertaisen postaukseni tähti on viime kesänä Korkeasaaressa kuvaamani Przewalskin villihevonen eli Mongolianvillihevonen. :)
 
Nyt siis taukoa päälle...

2 kommenttia:

 1. Ihan ko sattumoisin pissi hän, vai ootikko kauankin?
  No osuva kuva ja osuva otsikko:)
  Sau sitte vähäks aikaa!

  VastaaPoista
 2. No sanotaan Arajanneli näin, että satuin sopivasti kohdille ja kamera oli muutenkin valmiina, kun kokoajan kuvasin minne nyt silmäni satuin luomaan :)

  Eli kyttäämään en joutunut... :)

  Sau vaan, Arjaanneli, ja palaillaan taas juttuun! :)

  VastaaPoista

Vaikka Anonyymi -kommentti mahdollisuus on olemassa, niin ole hyvä ja käytä mielummin Nimi/URL -vaihtoehtoa sekä itsesi yksilöivää nimimerkkiä. Kiitos!